fbpx

EA zou een single player Apex/Titanfall game geannuleerd hebben

Fans van de Titanfall-serie schreeuwen reeds jaren om een nieuwe titel in de reeks. Het is immers van 2016 dat we aan de slag konden met Titanfall 2. En het ziet er jammer genoeg naar uit dat we nog (heel)lang zullen mogen wachten…

Nochtans had het er goed kunnen uitzien. Volgens Bloomberg had EA namelijk een single player game op stapel staan dat zich afspeelde in het Titanfall/Apex-universum. Het spel kreeg de codenaam Titanfall Legends en de ontwikkeling werd geleid door designer Mohammad Alavi. Dit tot hij besloot om EA begin vorig jaar te verlaten.

Het project was niet officieel aangekondigd, hoewel Respawn al enige tijd speelt met het idee om terug te keren naar Titanfall.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.