fbpx

Check de officiële trailer voor The Walking Dead: Dead City

Nu The Walking Dead er helemaal op zit is het voor Megan en Negan tijd om op zoek te gaan naar Megans ontvoerde zoon. Van een vreemde alliantie gesproken als je weet wat Negan deed met Megans echtgenoot…

De zes afleveringen tellende miniserie, te zien vanaf 18 juni, volgt Maggie en Negan die naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, afgesneden van het vasteland, op zoek naar Maggie’s ontvoerde zoon, Hershel. De afbrokkelende stad is gevuld met de doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Check de officiële trailer voor The Walking Dead: Dead City'

  1. Megan? Jullie bedoelen Maggy denk ik? Hoewel Maggy + Negan = Megan.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: