fbpx

Bekijk de nieuwe features van Tour de France 2023/Pro Cycling Manager 2023 in eerste gameplay trailer

Momenteel heeft de Giro d’Italia de wielerfans in zijn ban, maar binnenkort begint het feest pas echt met de Tour de France natuurlijk. En daar bestaan ook games, zelfs twee, van zodat je helemaal in de sfeer komt van dit wielerfenomeen.

Nacon en Cyanide Studio serveren ons de eerste gameplay beelden van Tour de France 2023. De nieuwste versie van de wielrengame biedt diverse verbeteringen en uitbreidingen, inclusief de nieuwe game-mode “Downhill of the Moment”. 

Tour de France 2023 is echter meer dan de Tour de France. Wielerliefhebbers kunnen op hun virtuele fietsen stappen voor deelname aan diverse grote races waaronder de Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours en Paris-Roubaix.

Daarnaast is er ook Pro Cycling Manager 2023, management-game voor de wielersport, keert dit jaar terug en biedt spelers de kans om sportdirecteur van hun eigen team te worden. In Pro Cycling Manager 2023 kunnen spelers wielrenners scouten en selecteren uit alle professionele teams van de categorieën World Tour en Pro Team.  Vervolgens kunnen ze hun team laten deelnemen aan de meer dan 130 races die de game te bieden heeft.

Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam en Epic Games Store). Op dezelfde dag verschijnt Pro Cycling Manager 2023 voor pc (Steam).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: