fbpx

Nieuwe gameplay trailer Warhammer 40.000: Boltgun

Het Warhammer-universum is uniek en bijzonder. Het leent zich dan ook uitstekend voor diverse videogames. Een van die games is het in ontwikkeling zijnde Warhammer 40.000: Boltgun dat vandaag weer van zich laat horen.

Warhammer 40.000: Boltgun is een bloederige en explosieve hommage aan de retro shooters van lang vervlogen tijden, en dit in het iconische universum van Games Workshop.

De nieuwe gameplay trailer bevat een bombastische mix van gameplay en cinematics die ons moet warm maken voor deze titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: