fbpx

Officiële Mortal Kombat YouTube pagina hint naar nieuwe telg met cryptische video

Er zullen de voorbije weken reeds meerdere vuurwerkpijlen zijn afgeschoten binnen de Mortal Kombat community. Dit natuurlijk naar aanleiding van de verhalen rond een in aantocht zijnde opvolger. Ik vermoed dat die vuren na vandaag nog heviger zullen branden…

Op de officiële YouTube pagina van Mortal Kombat is er immers een 16 seconden durende video te zien, met daarin een aftelklok, die als titel “It Is Almost Time” meekreeg. En die klok heeft iets met nummer 12. En dan denken wij meteen aan Mortal Kombat 12?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: