fbpx

The Last of Us is meest bekeken HBO Max-serie in Europa

The Last of Us HBO


Volgens Warner Bros. Discovery is de televisieserie The Last of Us de best bekeken serie op HBO Max in Europa en Latijns-Amerika tot nu toe. In de Verenigde Staten heeft de serie bijna 32 miljoen kijkers per aflevering bereikt, dat toonde het bedrijf tijdens een recente presentatie.

Het eerste seizoen van The Last of Us verscheen eerder dit jaar en werd zowel door critici als kijkers geprezen. Het volgt in grote lijnen de gebeurtenissen uit de eerste game, met Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie. Ook Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luma als Tommy maakten hun opwachting. De acteurs die Joel en Ellie in de games vertolken hadden ook een kleine rol binnen de show.

Hoewel een tweede seizoen van The Last of Us is bevestigd, is het nog onduidelijk wanneer deze zal verschijnen. Showrunners Craig Mazin en Niel Druckmann zijn bezig met het schrijven van het script, maar er vindt momenteel een grootschalige staking plaats in de filmindustrie in de Verenigde Staten, wat het proces mogelijk vertraagt. Het is wel bevestigd dat de gebeurtenissen uit The Last of Us: Part 2 meerdere seizoenen zullen omvatten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: