fbpx

Herinnering: PlayStation Plus Collection stopt op 9 mei

PlayStation Plus Collection

Opgelet gamers: vergeet niet de gratis PlayStation Plus Collection te claimen voor 9 mei. Doe je dat niet, dan ben je ze kwijt! Download ze of voeg ze toe aan je bibliotheek.

De PlayStation Plus Collection, die bestaat uit 20 populaire PlayStation 4-titels was gratis beschikbaar voor gamers met een PS5-console én een actief PS Plus-abonnement. Maar deze verdwijnen dus heel binnenkort.

Als je ze niet wil missen, claim ze dan snel vanuit de PlayStation Plus-tab op het hoofdscherm van je PS5, en voeg ze toe aan je bibliotheek. Dan kan je ze later nog altijd downloaden en spelen.

Niet vergeten dus!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d