fbpx

Bungie gaat de prijzen van de Destiny 2 season pass verhogen

Vroeger kocht je een game, en daar moest je het mee doen. De laatste jaren echter doken er betalende seizoenspassen, battle passen en andere extra’s op om de spelduur te verlengen. Toch altijd een extra hap uit je budget.

Ik koop trouw elke keer de battle pass van Fortnite, maar bij andere games doe ik dat niet. Voor mij is een single player game afgelopen wanneer het verhaal is afgelopen, en dus koop ik geen seizoenspas of DLC. Anders komt er op de duur geen einde aan en blijf je maar betalen.

Gamers die dat echter wel doen, en zeker in het geval van Destiny 2, die moeten binnenkort iets dieper in hun buidel tasten. Bungie heeft namelijk besloten om de prijzen later deze maand te verhogen.

Vanaf Season 21, Season of the Deep, zal de prijs van de standaard season pass stijgen van 1.000 Silver naar 1.200 Silver. Met de nieuwe prijs zullen spelers twee Silver-bundels moeten kopen om de seizoenspas aan te schaffen, terwijl ze er voorheen maar één nodig hadden. 500 Silver kost 4,99 euro en 1.100 Silver kost 9,99 euro. De kosten van de Season Pass plus 10 ranks bundel zullen ook stijgen van 2.000 Silver naar 2.200 Silver.

Bungie geeft daar in hun blog de nodige uitleg voor:

Omdat onze teams blijven investeren in het maken van boeiende seizoenservaringen voor het jaar van Lightfall, is er een heads-up die we wilden geven met betrekking tot een kleine verhoging van de standalone Season Pass prijs, te beginnen met Season of the Deep,” zei Bungie in hun blog.

Dit wordt de nieuwe prijsstelling voor Season Passes in het jaar van Lightfall voor degenen die hun beloningen bij elk nieuw seizoen willen maximaliseren, en we evalueren nieuwe benaderingen voor post-launch content in het jaar van The Final Shape. De prijzen blijven ongewijzigd voor de Lightfall standaard editie (die toegang bevat tot het huidige live Seizoen op het moment van aankoop) en Lightfall + Annual Pass editie (die toegang bevat tot Seizoenen 20-23).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: