fbpx

Nachtmerrieachtige The Black Demon filmtrailer

Wie houdt er niet van pootje baden, een boottripje, jetski, snorkelen of een andere activiteit op/onder water? Zeker wanneer je op vakantie bent in een warm land is de verleiding altijd daar om het water in te gaan. Remember Jaws? Films als The Meg? Allemaal niets vergeleken met The Black Demon…

Josh Lucas (Ford v Ferrari, Yellowstone) speelt de hoofdrol in deze spannende actiethriller van de regisseur van Rambo: Last Blood.

De idyllische familievakantie van olieman Paul Sturges (Lucas) verandert in een nachtmerrie wanneer ze op een woeste megalodonhaai stuiten die nergens voor terugdeinst om zijn territorium te beschermen.

Gestrand en voortdurend aangevallen, moeten Paul en zijn familie op de een of andere manier een manier vinden om zijn familie levend aan land te krijgen voordat de haai opnieuw toeslaat in deze epische strijd tussen mens en natuur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: