fbpx

Spanning en actie in WOII-oorlogsfilm Come out Fighting

Heb je, net als ik, iets met Wereldoorlog II en hou je ook van die spannende oorlogsfilms, dan is Come out Fighting, met onder andere Dolph Lundgren (The Expendables) en Tyrese Gibson (Fast & Furious), ongetwijfeld spek voor jouw bek.

In deze film, die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, staat het 761e tankbataljon bekend als The Black Panthers centraal.

In dit militaire avontuur, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt een kleine, gespecialiseerde groep Afro-Amerikaanse soldaten van het Amerikaanse leger op een onofficiële reddingsmissie achter de vijandelijke linies gestuurd om hun vermiste commandant op te sporen.

Nadat ze zich een weg hebben gebaand door de Duitse verdediging, stuiten ze op meer dan ze hadden verwacht wanneer ze een neergestorte Amerikaanse legerpiloot vinden. Met de hulp van hun vrienden van het 761e tankbataljon moet het team een manier vinden om te overleven en heelhuids terug te komen.

De film is vanaf 19 mei te bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: