fbpx

Cartoonesk baseballen in Super Mega Baseball 4

Super Mega Baseball 4

Sportgames moeten wat mij betreft niet altijd realistisch zijn. In de jaren ’90 heb ik mij zo onwaarschijnlijk goed geamuseerd met NBA Jam en ook F1 Race Stars kon mij zo wel bekoren.

EA Sports heeft nu bekend gemaakt dat het vierde deel van hun Super Mega Baseball-reeks op 2 juni het levenslicht zal zien. Deze game moet je volledig onderdompelen in de baseballwereld, maar toch toegankelijk zijn door zijn humoristische stijl.

Voor het eerst in de reeks, ga je in Super Mega Baseball 4 aan de slag kunnen met meer dan 200 baseball-grootheden zoals David “Big Papi” Ortiz, Jose Bautista, Babe Ruth en Hank Aaron.

Verder gaat de game ook cross-play ondersteunen en wordt alles op audiovisueel vlak weer een niveautje hoger getild volgens de ontwikkelaars.

Super Mega Baseball 4 verschijnt op 2 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: