fbpx

Blizzard Entertainment zendt op 10 mei nieuwe Diablo IV Developer Update Livestream uit

Diablo IV 4

De release van Diablo IV komt steeds dichterbij. Maar vooraleer het zo ver is, volgt er eerst nog een Server Slam tijdens het weekend van 12 tot 14 mei en een nieuwe Developer Update Livestream.

Tijdens deze livestream zullen franchise general manager Rod Fergusson, associate game director Joseph Piepiora, product management director Kegan Clark en associate director of community Adam Fletcher bespreken hoe Diablo IV’s Seasons, Cosmetics en de optionele Battle Pass zullen werken.

De livestream zal te volgen zijn op woensdag 10 mei om 20:00 uur Belgische tijd via Twitch en Youtube.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d