fbpx

Diablo IV showt Server Slam trailer

Diablo 4 IV

Nog één maand en dan zullen de poorten van de hel gewenst hebben dat ze dicht waren gebleven, want dan komt Diabo IV eindelijk uit. We zullen echter voor deze release nog één weekend kunnen checken, wat Blizzard heeft gedaan met de feedback van de community van voorgaande beta’s.

Blizzard kondigde deze Server Slam beta aan als verrassing in de livestream van 20 april. We zullen in het weekend van 12 mei tot en met 14 mei opnieuw aan de slag kunnen met een beta-versie van Diablo IV.

Tijdens voorgaande beta’s werd er heel wat feedback door de community naar het adres van Blizzard gestuurd. Ze gingen dan ook onmiddellijk aan de slag en het resultaat hiervan kunnen we testen in de Server Slam beta.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: