fbpx

Verschijnt Assassin’s Creed Mirage in augustus?

Assassin's Creed Mirage

Nu de verhalen van Eivor in Assassin’s Creed Valhalla uitgeschreven zijn, heb ik als fan van de saga wel zin in een nieuwe telg in de reeks. Maar wanneer komt die dan? Een grote Amerikaanse winkelketen beweert het antwoord op die vraag te kennen.

Op het gekende Reddit-forum beweert een gebruiker, die voor GameStop zou werken, overtuigend bewijs te hebben dat Assassin’s Creed Mirage in augustus van dit jaar zou verschijnen.

Het zou best kunnen, of niet natuurlijk. Maar die andere bekende leaker, namelijk Tom Henderson, die beweerde eerder ook al dat de game in augustus zou verschijnen.

Hoe dan ook, het is niet de eerste keer dat we horen dat Assassin’s Creed Mirage in augustus 2023 zou kunnen uitkomen.

Wie er gelijk heeft? Dat ontdekken we waarschijnlijk tijdens Ubisofts Forward event op 12 juni.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: