fbpx

Prime Gaming-abonnees kunnen Star Wars: Rogue Squadron gratis downloaden

Star Wars Jedi: Survivor is beter, grootser en mooier dan zijn voorganger besluit onze reviewer. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat de ‘oudjes’ slechter, kleiner en lelijker zijn. Dat is al zeker niet het geval met Star Wars: Rogue Squadron 3D uit 1998.

En dat kan jij nu zelf gratis aan den lijve ondervinden, toch als je een Amazon Prime Gaming-abonnement hebt.

Het is een tijd van grote vreugde in het heelal. Luke Skywalker heeft met behulp van Wedge Antilles de Death Star opgeblazen. Maar er is weinig tijd om te vieren,” vat Steam de gamesamen. “Het machtige Rijk verzamelt zijn krachten voor een vastberaden aanval op de Rebellen.

Heb je een abonnement op Amazon Prime Gaming? Ga dan morgen, May 4th dus, snel checken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: