fbpx

Nieuwe Apex Legends: Arsenal gameplay-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Arsenal, de nieuwste grote update voor de online free-to-play shooter.

In de trailer zien spelers dat Arsenal vol zit met nieuwe content, goodies en natuurlijk een nieuwe Legend.

  • De nieuwe Legend Ballistic – Een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games die inmiddels zijn pensioen vaarwel heeft gezegd. Met tientallen jaren aan vechtervaring vormen Ballistic en zijn arsenaal een geduchte tegenstander. Wat hem betreft heeft deze oude rot alle trucjes geleerd die nodig zijn om zijn tegenstanders wat manieren bij te brengen.
  • World’s Edge is aan het herstellen – Tijd heelt alle wonden, zo ook die van World’s Edge. De lava is afgekoeld en bouwvakkers hebben aanzienlijke reparaties uitgevoerd. Zogeheten climatizers hebben het landschap veranderd, waardoor er nieuwe sneeuwbanken, minder vulkaanrook en een helderder zicht is ontstaan. Ook kunnen spelers de geschiedenis van de Apex Games verkennen in het gloednieuwe Apex Games Museum in Fragment East.
  • Weapon Mastery – Met het nieuwe Weapon Mastery-systeem kunnen Legends moeilijke uitdagingen in alle modi voltooien om wapen-XP te verdienen. Zodra spelers bepaalde mijlpalen bereiken, krijgen ze toegang tot wapenproeven. Beloningen voor deze beproevingen zijn onder andere wapenspecifieke badges, trackers, een Legendary Banner Frame en Legendary Weapon Pack. Spelers die elk wapen in de game beheersen, krijgen toegang tot speciale Weapon Master-beloningen.
  • Firing Range is voorzien van upgrades – Oefening baart kunst in de bijgewerkte en sterk uitgebreide Firing Range. Zo kunnen spelers beginnen met basistraining op Core, maar ook de Duel Pit, Training Grounds en Agility Course proberen om hun vaardigheden op het gebied van combat en navigatie aan te scherpen. Experimenteer met de nieuwe gebouwen en kies voor het eerst om de dummy’s te laten rennen, ontwijken of het gevecht aan te laten gaan.
  • Battle Pass-beloningen van een hoog kaliber – Nieuwe wapen-skins, Legend-skins, emotes en nog veel meer worden als onderdeel van de Battle Pass van Arsenal uitgebracht op 9 mei.
  • Ranked Updates waarover later meer

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: