fbpx

Square Enix onthult nieuwe gameplay-trailer van Forspoken-DLC

Forspoken was niet meteen de game die iedereen verwachtte, en dat was wel jammer. Dat belet Square Enix echter niet om met nieuwe content te komen.

Forspoken: In Tanta We Trust DLC verschijnt op 26 mei 2023. Spelers die de Digital Deluxe edition van Forspoken aanschaften, krijgen vroegtijdige toegang tot de verhaal-DLC op 23 mei 2023. Spelers die de main game bezitten kunnen de Forspoken: In Tanta We Trust DLC apart aanschaffen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: