fbpx

Seizoen 4 van Battlegrounds komt naar Hearthstone op 9 mei

Het Festival of Legends arriveert in Hearthstone Battlegrounds Seizoen 4, vanaf 9 mei. De nieuwe held Rock Master Voone is headliner, met 58 muzikale minions in zijn entourage, samen met een vrachtwagen vol Festival-thema’s.

Wat mag je zoal verwachten? Een heleboel als je de lijst hieronder even bekijkt:

NIEUWE MINIONS

Nu het Festival of Legends in volle gang is, zijn er 58 nieuwe minions van elk type in de Battlegrounds gearriveerd om hun geluid te harmoniseren in jouw compositie. Festivalgangers zullen een flink aantal demonen opmerken die nog groter zijn, sommige mechs magnetischer dan ooit tevoren, en murlocs die niet alleen je bord, maar ook je hand bufferen. 

WELKOM ROCK MASTER VOONE

Een festival headliner die je niet wilt missen, Rock Master Voone heeft een Upbeat Harmony passieve Hero-kracht: aan het einde van elke derde beurt wordt de meest linkse kaart in je hand automatisch gedupliceerd. Blijf tellen om die gratis verdubbeling optimaal te benutten!

POISONOUS WORDT VENOMOUS

De natuur krijgt een aanpassing! Minions met het sleutelwoord Poisonous worden nu Venomous – een verandering die de spelstrategie sterk verandert. Waar voorheen Poisonous elke minion die het schade toebracht vernietigde, zal Venomous alleen de eerste minion die het schade toebrengt vernietigen. 

E.T.C.’S WERELDTOURNEE MERCH ALERT

Verbeter je Battlegrounds-ervaring met nieuwe cosmetica! Toon het favoriete muziekgenre van je favoriete held, laat je fotograferen met een nieuwe paparazzo barman en zet een gloednieuw Festival-bord neer. De cosmetica zijn verkrijgbaar in de Battlegrounds Battle Pass-bundel en in de Battlegrounds Shop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: