fbpx

Marvel’s Midnight Suns komt op 11 mei naar Xbox One en PlayStation 4

Firaxis’ Marvel’s Midnight Suns is een niet onaardige turnbased strategiegame van de makers van XCOM. Noem het XCOM met een superheldensausje over, en dat in positieve zin. Binnenkort kunnen ook old-gen gamers met deze titel aan de slag.

Marvel’s Midnight Suns wordt op 11 mei 2023 digitaal gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4, waarbij alle vier de DLC na de lancering op die datum verkrijgbaar zullen zijn.

De Nintendo Switch-versie van Marvel’s Midnight Suns zal niet langer worden aangeboden volgens de vernieuwde plannen. 

Op 11 mei verschijnt ook de vierde en laatste post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns – Blood Storm – met Storm. De DLC is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel’s Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition).

Elke DLC brengt een nieuwe rekruteerbare held en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de held toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: