fbpx

Eerste gameplay trailer voor Farming Simulator 23 op Switch

De Farming Simulator games, of simulatiegames in het algemeen, zijn toch wel heel populair. En ja, de Farming Simulator games zijn daar toch wel voor een stuk de populairsten in. Binnenkort maken ze ook de Switch onveilig.

GIANTS Software pakt uit met een eerste gameplay trailer voor Farming Simulator 23. De nieuwe gameplaybeelden tonen veel verschillende functies en verbeteringen van de game, die op 23 mei uitkomt op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: