fbpx

Derde seizoen van The Witcher start op 29 juni

The Witcher

Gisteren pakte Praga nog uit met een teaser trailer van het nieuwe seizoen van The Witcher. Vandaag pakt Netflix dan weer uit met de datum, waarop we het derde seizoen van deze serie kunnen bekijken, namelijk vanaf 29 juni.

Let wel op, want het gaat niet over het volledige derde seizoen, maar over de eerste vijf afleveringen. Seizoen 3 zal in totaal acht afleveringen bevatten.

Gelukkig moeten we niet al te lang wachten om de laatste drie afleveringen te bekijken. Dit zou mogelijk zijn vanaf 27 juli. Met pijn in het hart zal ik dit seizoen bekijken, wetende dat dit het laatste seizoen is met Henry Cavill.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: