fbpx

Ballistic zegt zijn pensioen vaarwel in Apex Legends: Arsenal launch trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een Apex Legends: Arsenal-trailer uitgebracht. Deze laat zien wat we kunnen verwachten van de nieuwe Legend genaamd Ballistic.

Deze oude rot heeft alle trucjes geleerd die nodig zijn om zijn tegenstanders wat manieren bij te brengen.

Toen zijn zoon zich kwalificeerde voor de Apex Games, ging Ballistic naar het syndicaat met een aanbod dat ze niet konden weigeren. Hij nam de plek van zijn zoon in.

Met Arsenal is de speler getuige van de ultieme deelnemer, die tevens ook nog een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games blijkt te zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: