fbpx

Focus lanceert Aliens: Dark Descent pre-orders met een nieuwe trailer

Aliens Dark Descent

Focus’ Aliens: Fireteam Elite was een heel plezante coöp shooter. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het eindresultaat van Aliens: Dark Descent.

Aliens: Dark Descent kan rekenen op een authentiek Alien-verhaal in een filmische campagne vol sinistere geheimen, iconische Xenomorphs en gloednieuwe bedreigingen.

Met een reeks tactische vaardigheden kun je een team Colonial Marines rekruteren, in level brengen en leiden in realtime en als één eenheid met intuïtieve besturing via toetsenbord en muis en controller. Elk bevel dat via de radio wordt gegeven, wordt snel opgevolgd door de marinier die op basis van zijn vaardigheden en uitrusting het best is uitgerust voor de situatie.

Spelers moeten hun verstand gebruiken om door uitgestrekte, hardnekkige en reactieve levels te navigeren. De vitale functies van elke marinier moeten echter zorgvuldig in de gaten worden gehouden – want de dood is permanent.

Pre-orders voor Aliens: Dark Descent zijn nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en PC. Pre-order Aliens: Dark Descent nu en krijg het Lethe Recon Pack als beloning.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: