fbpx

Warframes nieuwste update The Duviri Paradox is nu gratis beschikbaar

Warframe

De gratis Warframe-update The Duviri Paradox van Digital Extremes is nu beschikbaar voor alle platforms. De nieuwe update neemt bestaande en ook nieuwe spelers mee op een avontuurlijke reis doorheen de gebroken en steeds veranderende multidimensionale wereld van Duviri.

Een nieuwe gameplay trailer duikt dieper in het verhaal van The Duviri Paradox en toont meer van de steeds veranderende open wereld die spelers met hun Kaithe doorkruisen terwijl ze de geheimen van Duviri ontrafelen en nieuwe vijanden verslaan met opwindende gevechten, waaronder de angstaanjagende Orowyrm.

Warframe is free-to-play op Steam PC, Epic Games Store, PlayStation 4 en PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: