fbpx

Eerste gameplay trailer voor vampire survival game V Rising-update

V Rising

Vampiren of zombies? Welke zijn nu het coolste om mee te spelen of aan mootjes te hakken? Ik zelf speel het liefst als vampier en knal zombies het liefst aan stukken. Meteen ook de reden waarom ik V Rising wel zag zitten om te spelen.

Check om helemaal in de stemming te komen eerst even mijn review. Zo ben je helemaal mee met deze game.

Stunlock Studios heeft een gameplay trailer vrijgegeven voor “Secrets of Gloomrot”, de eerste grote content update voor V Rising, die op 17 mei verschijnt.

De aankomende update bevat verbeteringen in het hele spel, maar deze eerste gameplay sneak peek focust op de nieuwe biome: Gloomrot. Navigeer door vervuilde valleien en door bliksem geteisterde hooglanden om het op te nemen tegen gemuteerde experimenten en mechanische wonderen die voortkomen uit de verwrongen verbeelding van het Trancendum. Jaag op het bloed van de briljante gekken om de kracht van de bliksem te benutten en een nieuw technologisch tijdperk te betreden. Gloomrot wordt een van de grotere gebieden in het spel, bijna net zo groot als Dunley Farmlands.

Naast de toevoeging van een nieuwe biome, kunnen spelers zich verheugen op een lange lijst van verbeteringen en nieuwe content.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: