fbpx

Netflix lost eerste trailer van zesde seizoen van Black Mirror

Hier is hij dan! De langverwachte trailer van het zesde seizoen van Black Mirror. De reeks gemaakt door Charlie Brooker zal in juni exclusief op Netflix te bekijken zijn. De trailer toont alvast dat we ons weer mogen opmaken voor een aantal knotsgekke afleveringen.

Als ik een top drie moet maken van beste series ooit gemaakt, dan staat Black Mirror er ongetwijfeld in. Ik heb elke aflevering al minstens drie keer bekeken en tel de dagen tot seizoen 6 dan ook vol ongeduld af. Het nieuwe seizoen belooft het meest onvoorspelbare en onverwachte seizoen ooit te worden. Ook zullen heel wat topacteurs- en actrices zoals Aaron Paul, Josh Hartnett en Salma Hayek hun opwachting maken.

Een exacte datum wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Voorlopig weten we enkel dat het in juni zal zijn.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: