fbpx

GRID Legends en Chivalry 2 zijn PlayStation Plus Essentials games van mei

GRID Legends

In mei leggen alle vogeltjes een ei en volgens betrouwbare bronnen legt ook PlayStation weer een aantal eitjes met daarin vette games voor PlayStation Plus-abonnees.

Als we de gekende leaker billbil-kun mogen geloven, dan kunnen PlayStation Plus (Essential)-abonnees in mei aan de slag met GRID Legends, Chivalry 2 en Descenders. En de drie games zijn speelbaar op zowel PlayStation 4 als PlayStation 5.

En je mag die gasten gerust geloven want ze hebben het al maanden bij het rechte eind.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: