fbpx

The Equalizer 3 officiële red-band trailer

Ik ben fan van Denzel Washington, en ook van The Equalizer films. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze derde prent in de rij.

Al vroeg ik me toch even af wat red band trailer betekent. Ik zag het al zo vaak passeren, maar had geen flauw benul van de betekenis. Dus zocht ik het even op voor jullie.

Red-band trailers zijn eigenlijk R-rated filmtrailers. Ze zijn bedoeld voor een volwassen publiek en bevatten meer seks, geweld, scheldwoorden en emotioneel geladen scènes dan de “groene band”-versies die zijn goedgekeurd voor alle doelgroepen.

Het verhaal ziet er alvast heel goed uit: Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden.

Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: