fbpx

The Park Playground lanceert NanoClash Focus, een unieke VR-ervaring

The Park Playground lanceerde op 20 april 2023 NanoClash Focus, een unieke VR-ervaring waarin spelers tegen elkaar strijden vanop twee aparte speelvelden. Nieuw is ook dat in de game-arena twee bewegende platforms hangen die de spelers zelf kunnen besturen in de VR ervaring. Hierdoor beweegt het speelveld waardoor spelers het gevoel krijgen zich letterlijk in een actiefilm te begeven.

NanoClash Focus is een volledig nieuwe versie van de VR-ervaring die in 2019 werd gelanceerd. De nieuwe versie is een volledige free roam VR-ervaring die simultaan op twee aparte velden wordt gespeeld. In de toekomst zal het perfect mogelijk zijn dat een team in België het opneemt tegen een team in Nederland. Een unieke beleving ontwikkeld door The Park Playground in samenwerking met zijn partners. 

De platforms gaan gedurende het spel langzaam naar beneden. Maar wanneer een speler een tegenspeler op het andere platform neerschiet, daalt zijn eigen platform met één meter extra. Het platform dat als eerste de bodem van de arena bereikt, wint. Verspreid over de arena zijn power-ups die spelers kunnen oppikken door hun platform er naartoe te bewegen. Deze power-ups geven de speler een speciale extra aanval in hun voordeel. 

NanoClash Focus is sinds donderdag 20 april 2023 te spelen in alle vestigingen van The Park. Duurtijd: 60 minuten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: