fbpx

De Stealth Pro van Turtle Beach is nu verkrijgbaar

Headsets komen in alle maten en gewichten, in alle geuren en kleuren, in alle prijsklassen, en de ene is al straffer dan de andere. Als we Turtle Beach mogen geloven, dan zou deze Stealth Pro wel eens de strafste kunnen zijn. Al zal het je wel wat centen kosten, zo’n 329,99 euro.

Disclaimer: We hebben de headset niet getest. De info komt uit het bijhorende persbericht.

Turtle Beach Corporation  maakt bekend dat hun nieuwe flagship draadloze multiplatform gamingheadset – de Turtle Beach Stealth Pro – nu wereldwijd verkrijgbaar is. Deze nieuwe koning van gamingheadsets is nu al warm ontvangen, met lof alom voor de uitstekende geluidskwaliteit, de beste actieve ruisonderdrukking en een schat aan ultra-premium functies voor gaming op Xbox, PlayStation, Windows-pc’s, Mac, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Met 56% meer oppervlak dan 40 mm drivers, zijn de 50mm Nanoclear drivers van de Stealth Pro niet alleen groter en krachtiger voor meer bas en een breder geluidsbeeld, ze zijn ook met de hand afgestemd om subtiele verschillen tussen de linker en rechter speaker te elimineren. De geoptimaliseerde oorschelpen van de Stealth Pro en de audio-aanpassingsopties via de Turtle Beach Audio Hub-app zorgen samen voor een werkelijk gedetailleerd geluidsbeeld en overtuigend surround-geluid, of je nu Windows Sonic voor Xbox en pc, Sony 3D Audio voor PS5, Dolby Atmos of DTS Headphone:X gebruikt.
 
De Stealth Pro beschikt ook over veelzijdige actieve ruisonderdrukking, instelbaar van volledige ruistransparantie, waarbij je nog steeds omgevingsgeluid kunt horen, tot 25 dB ruisonderdrukking om vrijwel alle omgevingsgeluiden te blokkeren. De verwijderbare TruSpeak-microfoon van de Stealth Pro vermindert ook achtergrondgeluid, terwijl de microfoon en dubbele ingebouwde microfoons beide gebruik maken van Turtle Beach’ exclusieve S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning)-technologie die is ontworpen om achtergrondgeluid te minimaliseren en alleen je stem door te laten.
 
Oorkussens van hoogwaardig kunstleer en traagschuim, met de gepatenteerde, brilvriendelijke ProSpecs-technologie van Turtle Beach, zorgen voor extra comfort, terwijl de met metaal verstevigde hoofdband en een frame van een zinklegering de duurzaamheid van de Stealth Pro garanderen. Extra functies zoals Dual-Wireless-connectiviteit, Variable Mic Monitoring, Superhuman Hearing, audio-presets en diverse aanpassingsopties zijn toegankelijk via de Turtle Beach Audio Hub-app die beschikbaar is voor Windows-pc en Mac, en compatibele mobiele iOS- en Android-apparaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: