fbpx

Plunder-spelmodus is terug in Call of Duty: Warzone 2.0

warzone-2.0

Toen ik Warzone wat beu gespeeld was heb ik me wel heel goed geamuseerd met mijn maatjes in de Plunder-modus. Ik vond het dan ook jammer dat deze niet beschikbaar was in Warzone 2.0

Maar er is goed nieuws voor mezelf en andere fans van deze toffe modus want de Plunder-spelmodus keert terug in Warzone 2.0

Ken je het niet? Plunder is een op teams gebaseerde modus met respawn, waarin Cash centraal staat. Het team dat de meeste cash heeft verzameld na een bepaalde tijdslimiet, inclusief een extra time zodra een team 2 miljoen dollar aan cash heeft, wint de wedstrijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: