fbpx

Netflix pakt uit met drie nieuwe games

Netflix Games

Drie nieuwe games zijn deze maand toegevoegd aan de Netflix games portfolio: Raji: An Ancient Epic van Nodding Head Games, Mighty Quest Rogue Palace van Ubisoft en Vineyard Valley van Jam City, dat net vandaag is gelanceerd.

Al deze games en meer zijn nu speelbaar in de mobiele app van Netflix, inbegrepen bij alle lidmaatschappen zonder advertenties of in-app aankopen.

Raji: An Ancient Epic

Je bent uitverkoren door de goden om tegen demonen te vechten, ruïnes te beklimmen en het lot tegemoet te treden om het menselijk ras te redden in dit bekroonde actie-avontuur. In het oude India volgen spelers een jong meisje genaamd Raji, dat is uitverkoren om de demonische invasie van het mensenrijk tegen te gaan. Haar lot? Haar jongere broer redden en het opnemen tegen de demonische heer Mahabalasura. Exclusief beschikbaar voor Netflix-leden.

Mighty Quest Rogue Palace (Ubisoft)

Jaag op epische buit, vecht tegen grote bazen, hack en slash door een waanzinnig doolhof, en bereid je voor om te sterven – veel, kom sterker terug en red het grote Koninkrijk van Opulencia. Geen druk! De hebzucht van de koning heeft ertoe geleid dat The Void het koninkrijk heeft overgenomen, en jij bent de enige die het kan redden. Spelers krijgen te maken met vijanden waaronder goblins en banshees en bereiden zich voor op actie in deze laagdrempelige, aandachttrekkende roguelite. Exclusief beschikbaar voor Netflix-leden.

Vineyard Valley

In de heuvels van Vineyard Valley ligt een rustiek resort genaamd Tangled Vines – het heeft beslist betere dagen gekend. Spelers moeten de vervallen wijngaard in zijn oude glorie herstellen door opdrachten uit te voeren, puzzels op te lossen en mysteries uit het verleden te ontrafelen om het romantische resort van hun dromen te ontwerpen. Bereid je voor op vaten vol mysterie, drama en romantiek onderweg.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: