fbpx

Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition nu beschikbaar

Evil Dead: The Game viert zijn eerste verjaardag in stijl en doet dat met content drops en DLC-updates met Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition.

Evil Dead: The Game – Game of the Year Edition wordt geleverd met alle eerder uitgebrachte DLC’s en de nieuwe “Who’s Your Daddy” content drop die survivor en demon skins bevat geïnspireerd op de STARZ tv-serie “Ash vs Evil Dead”.

Ook krijgen alle spelers van Evil Dead: The Game vandaag een nieuwe bonusmissie voor één speler. Speel als Kelly om de demon Eligos op te sporen en te achtervolgen in deze uitdaging in winterland om haar gratis “Stay Frosty”-outfit vrij te spelen.

Deze versie is nu beschikbaar op Steam, Epic Games Store, PlayStation 4 & 5, en Xbox Series X|S & Xbox One consoles.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: