fbpx

Gerucht: Aankondigingtrailer van F1 23 deze week, release in tweede week juni

F1 23

Dit weekend trekt het F1 circus naar Bakoe en dat zou volgens een insider met een goed track record een ideaal moment zijn voor de aankondigingstrailer van F1 23.

Billbil-kun, iemand die met de regelmaat van de klok de PlayStation Plus-games op voorhand weet te voorspellen, heeft via Twitter laten weten dat volgens zijn informatie de aankondigingtrailer van F1 23 klaar staat. Die zou over minder dan een week gelost, dus mijn gok is dat Codemasters en EA vrijdag, wanneer de Grand Prix van Azerbeidzjan plaats vindt, de volgende F1-game uit de doeken doet.

Maar Billbil-kun gaat nog iets verder. Hij voorspelt ook dat F1 23 in de week van 13 juni zal verschijnen. Da’s niet geheel onlogisch, want F1 22 lanceerde op 28 juni van vorig jaar.

Afgelopen week werden er trouwens ook uitnodigingen verstuurd voor een gesloten bèta voor F1 23. Dus de optelsom van alle delen doet vermoeden dat Billbil-kun wel eens gelijk zou kunnen hebben.

Hopelijk krijgen we wat interessante nieuwigheden voorgeschoteld, met ondersteuning van de PlayStation VR2 op kop. Want F1 22 bevatte volgens Lazlo te weinig waardevolle toevoegingen ten opzichte van zijn voorganger.

Welke vernieuwing/toevoeging wil jij graag zien?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: