fbpx

Activision en Arcane Wonders kondigen Call of Duty bordspel aan

Activision en Arcane Wonders hebben aan de hand van een teaser video Call of Duty: The Board Game aangekondigd.

“Maak je klaar voor de ultieme Call of Duty tafelervaring! We zijn verheugd om de release van Call of Duty: The Board Game aan te kondigen, een spannend nieuw strategiespel gebaseerd op de populaire videogame-franchise. Met intense gevechten, tactische planning en verbluffende kunstwerken met miniaturen van iconische soldaten en wapens uit de serie, zal dit spel zeker elke Call of Duty-fan tevredenstellen.”

Deze zomer start er een Kickstarter, wat zeker niet ongebruikelijk is voor bordspellen, zelfs wanneer die gelicentieerd worden door een miljardenbedrijf.. Je kan je verwachten aan miniaturen van Captain Price, Ghost, Soap en andere populaire personages uit de shooter-serie.

Interessant zal zijn om te zien hoe de real-time, first-person shooter gameplay van Call of Duty zich vertaalt naar een bordspelformaat. Call of Duty: The Board Game zal in 2024 in de rekken liggen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: