fbpx

Street Fighter 6 toont zich uitgebreid tijdens showcase

Street Fighter 6

Afgelopen nacht vond de Street Fighter 6 Showcase plaats en daar viel heel wat nieuws en lekkers te rapen. Ook was er een meer dan aangename verrassing op het einde.

Zelf geraakte ik een aantal weken geleden helemaal verkocht aan fighting games en Street Fighter 5 in het bijzonder. Net op tijd dus om mezelf klaar te stomen voor Street Fighter 6, dat binnenkort verschijnt. Het minste wat je kan zeggen over de showcase is dat deze meer dan geslaagd was en heel wat harten heeft gewonnen. En dit zowel van trouwe fans als van nieuwkomers.

Capcom lijkt met Street Fighter 6 heel wat nieuwe spelers te gaan verwelkomen. Dit doen ze door een compleet nieuwe modus in het spel te steken genaamd World Tour. In deze singleplayer modus creëer je jouw eigen avatar en ontdek je op eigen tempo de wondere wereld van Street Fighter 6. Van de basis tot de meest ingewikkelde skills en het ontdekken van alle characters en vechtstijlen. De World Tour is een uniek concept dat fighting games in een modern jasje steekt.

Verder werden ook alle andere game modes getoond waarbij de klassieke speltypes aanwezig blijven.

Ook werd aangekondigd welke vier vechters tijdens het eerste jaar van Street Fighter 6 aan de game toegevoegd zullen worden. Het gaat om Rashid, A.K.I., Ed en Akuma. Rashid zal zijn opwachting maken tijdens de zomer van 2023.

Tot slot werden we ook nog getrakteerd op een demo, die vanaf nu speelbaar is voor PlayStation. Voor Xbox en pc is de demo vanaf 26 april speelbaar. In deze demo kan jij alvast jouw avatar maken die je kan overdragen naar de full game. De avatar creator is overigens zeer uitgebreid.

Street Fighter 6 zal op 2 juni verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Je kan de showcase in zijn geheel hieronder herbekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: