fbpx

Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp is nu uit op Switch

Ik ben al sinds de beginjaren, 2001 dus, een fan van de Advance Wars-reeks. Ik ben dan ook content dat de huidige generatie gamers kan kennismaken op Switch met deze geweldige turn-based strategy game, en dat veteranen uit lang vervlogen tijden de reeks kunnen herbeleven en herspelen.

De Game Boy Advance-klassiekers werden vanaf de grond opnieuw opgebouwd en bevatten naast alle gameplay uit de oorspronkelijke games ook de mogelijkheid om je vrienden online uit te dagen.

Voltooi strategische turn-based missies door eenheden over land, door de lucht en over water te leiden. Versla vijandelijke teams, neem basissen in en vecht om de vrede te herstellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: