fbpx

De tweede Wild Hearts-update van april is nu beschikbaar

EA Originals en KOEI TECMO sturen net voor het weekend het bericht de wereld in dat de nieuwste gratis post-launch content-update voor hun AAA-hunting game Wild Hearts nu beschikbaar is.

Spelers kunnen met de update de strijd aangaan met een nieuwe vogelachtige Volatile Kemono genaamd Deathhaze Gloombeak. Dit moeten ze doen voordat zijn gifstoffen de Akikure Canyon overheersen en vernielen. Na een succesvol gevecht krijgen jagers niet alleen de glorieuze titel Deathhaze Exorciser, maar ook toegang tot een nieuwe Toxic Shock-talisman. Hiermee kunnen ze schade toebrengen aan vergiftigde Kemono.

De update introduceert ook Serial Hunts, een nieuwe speciale quest. Spelers moeten voor de quest binnen een bepaalde periode op een reeks Kemono jagen zonder dat ze Healing Water-putten kunnen gebruiken. Elke gewonnen ronde krijgen jagers toegang tot nieuwe chatstempels en emotes, of lopen ze het risico om helemaal niets te krijgen als ze in een van de verschillende fases onderuitgaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: