fbpx

Dead Island 2 is nu verkrijgbaar

Op zoek naar een city- of weekendtrip dit weekend? Onze tip is dan: boek een enkeltje HELL-A want daar is het te doen! Toch als je uit bent op een flinke portie actie, spanning en sensatie…

Dead Island 2 verplaatst spelers naar een gruwelijke versie van Los Angeles die HELL-A wordt genoemd. Daar moeten spelers overleven en slachten met zes hoofdrolspelers – Amy, Bruno, Dani, Ryan, Carla en Jacob – elk met hun eigen persoonlijkheid en unieke vaardigheden, die zijn aan te passen met het gloednieuwe Skill Cards-systeem.
 
Nadat de stad vanwege een dodelijk virus in quarantaine is gegaan, begin je met een vrijwel immune slachter een epische reis in een heerlijk pulpsfeertje. Ontmoet de mafste personages en verken beroemde locaties als Beverly Hills, Venice Beach en Santa Monica om te ontdekken wie of wat er achter de uitbraak schuilt.

Lees er alles over in onze review!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: