fbpx

Ga op zoek naar een mysterieuze Pokémon in nieuwe Pokémon Scarlet/Violet-DLC

Pokemon Scarlet Violet

The Pokémon Company Group stuurt Trainers op pad om het mysterie achter een onlangs ontdekte Pokémon in The Hidden Treasure of Area Zero, de in aantocht zijnde DLC voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, te gaan ontrafelen.

Deze onbekende Pokémon doet denken aan de Legendarische Pokémon Terapagos, maar zijn naam en ware aard zijn in nevelen gehuld. Hij is klein van stuk en niet bijzonder sterk.

Als het er echter op aankomt, kan hij de energie in zijn lichaam tot een beschermend schild kristalliseren. Daarnaast blijkt hij in een sluimerende toestand over te kunnen gaan wanneer hij het gevoel heeft dat zijn leven in gevaar is. Dan trekt hij zijn hoofd, ledematen en staart terug in zijn schild en ziet hij eruit als een juweel.​
 
In The Hidden Treasure of Area Zero verlaten spelers de regio Paldea en duiken ze dieper in de wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: