fbpx

Cinematic trailer voor Farming Simulator 23 Nintendo Switch Edition

Ik heb geen groene vingers, absoluut niet, maar ik hou wel van het leven in een landelijke gemeente tussen het groen, de bossen en de velden. Uren kan ik er wandelen met mijn honden of genieten van het mountainbiken. En moest ik de centen hebben, dan kocht ik mijn een boerderij en propte ik deze vol met dieren.

Ik denk dan aan koeien, schaapjes, geiten, kippen, konijnen, paarden, katten, honden en andere vier- en tweevoeters.

Wat je me echter niet moet vragen is dan om patatten te planten, het graan te rooien of andere met het boerenleven gerelateerde zaken. Al zou ik af en toe wel eens willen cruisen met een pikdorser of stoere John Deere tractor.

Dat moet ik misschien eens proberen in Farming Simulator 23. Deze serie is reeds jaren populair, kan op een hondstrouwe fanbase rekenen en wint er jaarlijks heel wat zieltjes bij.

Hoog tijd dus om kennis te maken met Farming Simulator 23. Farming Simulator 23 verschijnt op 23 mei voor Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: