fbpx

Nieuwe Indie World-presentatie op woensdag 19 april 2023

Nintendo Logo Mario

Nintendo Switch gamers die fan zijn, of af en toe, eens kunnen genieten van een lekkere indietitel die moeten morgen, woensdag 19 april, zeker in hun agenda noteren.

Op woensdag 19 april om 18u00 wordt er een nieuwe Indie World-presentatie uitgezonden. Je kan rekenen op 20 minuten aan onthullingen, aankondigingen en updates over indiegames voor de Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: