fbpx

Warhammer 40,000: Boltgun verschijnt 23 mei

Warhammer 40.000: Boltgun, het bloederige en explosieve eerbetoon aan de retro shooters van lang vervlogen tijden, en dit in het iconische universum van Games Workshop, verschijnt op 23 mei. Dit op PlayStation-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Boltgun is een neo-retro, over-the-top shooter ge├»nspireerd door de snelle FPS-actie van de jaren ’90 – een verbluffend moderne boomer-shooter met vloeiende gameplay en glorieuze sprite art.

Stap in de met ceramiet gepantserde laarzen van een machtige, geharde Space Marine – val aan, schiet en zwaard je een weg door de ru├»neuze krachten van Chaos. Ontketen je heilige arsenaal om de wezens van de duisternis te zuiveren in een onverbiddelijk pixelbloedbad.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d