fbpx

Ghostwire: Tokyo Spider’s Thread update launch trailer

Ik heb Ghostwire: Tokyo niet gespeeld bij launch. Vanaf vandaag echter is de game beschikbaar op Xbox Game Pass, dus reden genoeg om me wel onder te dompelen in de spelwereld van Ghostwire.

En dat net op het moment dat deze update verschijnt er bovenop. Geduld kan dus toch af en toe toch een schone deugd zijn…

Keer terug naar Tokio en verken een bovennatuurlijke stad vol yokai, kwade geesten, mythes en stadslegendes in Ghostwire: Tokyo’s nieuwe Spider’s Thread update.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: