fbpx

Festival of Legends, Hearthstones nieuwste uitbreiding, is er

Bij Blizzard trappen ze het festivalseizoen iets vroeger op gang dan bij ons, en dat met Hearthstones Festival of Legends.

Geen Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam of andere kleppers maar wel 145 gloednieuwe kaarten, waaronder een legendarische setlist met nieuwe Solist minions en Harmonic spells, een nieuw Keyword: Finale, en een nieuwe Priest Class Keyword: Overheal, is deze uitbreiding pure muziek in je oren.

INTRODUCTIE VAN NIEUWE MECHANICS

  • Legendarische muzikanten en liederen: Elke class heeft zijn eigen Legendarische muzikant, plus een Legendarische spreuk die het beroemdste lied van die muzikant laat horen. Bovendien hebben gloednieuwe class-instrumentwapenkaarten speciale effecten die tijdens het spel verbeteren.
  • Solistische minions en Harmonische spreuken: Soloist minions hebben speciale Battlecry-effecten als ze de enige minion zijn die je onder controle hebt, terwijl Harmonic spells elke beurt dat ze in de hand zijn wisselen tussen harmonische en dissonante frequenties, waardoor spelers de kans krijgen om te switchen tussen strategieën.
  • Nieuw keyword: Finale: Kaarten met het nieuwe keyword Finale krijgen speciale bonussen als het spelen ervan alle resterende mana opgebruikt.

PRIEST CLASS TUNING

  • De Priest class krijgt vanaf de Festival of Legends-uitbreiding (inclusief Core Set) een tune-up.
  • Nieuw class keyword: Overheal geeft minions met Overheal een speciaal effect dat in werking treedt als ze boven hun maximale gezondheid worden geheeld.

CORE SET UPDATES

  • Oorspronkelijk geïntroduceerd met de United in Stormwind-set, zal Tradeable vanaf dit jaar een evergreen keyword zijn. Gedurende het Jaar van de Wolf en de komende jaren zullen nieuwe verhandelbare kaarten worden geïntroduceerd.
  • Ook nieuw in deze update is de opname van een handvol Magnetic minions uit het verleden. Magnetic is een tijdelijk keyword dat dit jaar aan Core is toegevoegd en zal niet per se in Core blijven na deze update.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: