fbpx

Ubisoft Toronto mogelijk betrokken bij nieuwe Far Cry-game

Volgens Insider Gaming zou Ubisoft Toronto, de studio achter Far Cry 6, mogelijk meehelpen met de ontwikkeling van een nieuwe Far Cry-game in samenwerking met Ubisoft Montreal.

Eerder werd al gespeculeerd dat Ubisoft Montreal bezig is met twee nieuwe Far Cry-titels: Project Blackbird en Project Maverick. Insider Gaming beweert nu dat Ubisoft Toronto betrokken is bij de ontwikkeling van een van deze games.

Het team zou onlangs een bijeenkomst hebben gehad waarbij ze onder andere een preview kregen van Splinter Cell en een nieuwe Far Cry-game. Ubisoft zou ook van plan zijn om Codename Invictus, een multiplayergame binnen het Assassin’s Creed-universum, en Project Over, een nieuwe Ghost Recon-game, in 2025 uit te brengen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: