fbpx

Bekijk de nieuwe uitgebreide trailer van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Het is me al wat geweest met Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. De game had al een tijd moeten uitkomen. Gelukkig kunnen we vanaf 21 april 2023 tactisch aan de slag met deze Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Voor een perfecte voorbereiding heeft Nintendo een duidelijke trailer uitgebracht.

De trailer kan je het best aanschouwen als een soort tutorial. Wie twijfelt om de game aan te kopen kan via de trailer perfect zien of de game iets voor hem/haar is.

Je krijgt een mooi overzicht over hoe de game speelt, de verschillende troepen en hun leider, de speciale aanvallen en heel wat andere belangrijke informatie. De game is ook een remake van de originele games, die speelbaar waren op de Game Boy Advance.

Vanaf 21 april is Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp speelbaar op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: