fbpx

Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth verschijnt 10 mei

Wanneer krijgen we nog eens een Lord of the Rings game? Een lekkere actie/avonturentitel of een aangename RTS, daar heb ik wel zin in. Op 10 mei verschijnt alvast het mobile game Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth.

Op 10 mei verschijnt, op zowel iOS als Android, de mobiele free-to-play Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, de eerste Lord of the Rings game The Lord of the Rings uit 2009: Conquest.

Heroes of Middle-earth bevat personages uit zowel The Lord of the Rings als The Hobbit, samen met collection systems, turn-based combat en meer.

Hieronder alvast een eerste trailer voor deze titel, met gameplay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: