fbpx

Star Wars Ahsoka krijgt eerste trailer

Het zijn mooie tijden voor Star Wars-fans. Momenteel loopt het derde seizoen van The Mandalorian op Disney Plus, en kregen we op de Star Wars Celebration het voorbije weekend nieuwe trailers voor Andor S2 en Ahsoka, en de bevestiging van drie nieuwe films. Enkel Obi-Wan Kenobi is de sukkelaar van dienst…

En dan vergeet ik nog de launch trailer voor Star Wars Jedi: Survivor natuurlijk. Star Wars: Ahsoka komt in augustus officieel uit op Disney Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: