fbpx

Star Wars Jedi: Survivor launch trailer

Star Wars Jedi Survivor

Nog een dikke twee weken geduld en dan is het zover: dan halen we onze lightsaber uit de kast en gaan we vrolijk zwierend en zwaaiend de tegenstanders aan mootjes hakken in het mooiste universum dat ooit bedacht werd.

In afwachting moeten we nog even geduld uitoefenen, maar gelukkig is er de launch trailer om het leed te verzachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: